Ei le-au luat locul lui... Adevărul Viktor Orban lucrează pentru Vladimir Putin. Și-a trimis oamenii în SUA... Agenda L Ma Mi J V S D Oră Competiție / Post TV 17:30 Fotbal, Superliga FCU 1948 Craiova-Botoșani Digi 1, Orange, Prima Sport 19:30 Fotbal, Serie A Empoli-Lecce Digi 4, PrimaSport 4, Orange Sport 4 20:30 Dinamo-Universitatea Cluj 21:30 Handbal F, CM 2023 Muntenegru-Suedia 22:00 Fotbal, La Liga Rayo Vallecano-Celta Vigo Digi 3, Orange 3, PrimaSport 3 Program TV complet 5 OUT de la FCSB „Îmi era rușine! ” L-a convins să semneze cu FCSB Scriu istorie în La Liga Derby nebun în Bulgaria Bronz la Europene Superliga • TRANSFER Transfer de ultim moment » După Farul, o nouă echipă din Superliga vinde în MLS în iarnă 5 Campionate • UEFA 15 ani președinte UEFA?! Truc la cel mai înalt nivel! Aleksander Ceferin vrea să schimbe regula pe care el a instituit-o.
Și Aston Villa out din Top 4 Andrei Crăciun Ce a spus Generalul Narcis Drejan DIN nepăsare pentru handbal și DIN ipocrizie Ioana Mihalcea Dați un Google despre Kopic! Radu Naum Acasă! Cristian Geambașu Danemarca ne-a dat România înapoi! Nu că ne-am fi dorit-o Traian Ungureanu Ultimul exponat Handbal • Campionatul Mondial Ce umilință! Vicecampioana mondială din 2019 s-a făcut de râs la Campionatul Mondial de handbal feminin » Știm 7 din 8 sfertfinaliste Superliga • CFR CLUJ Urmează revoluția la CFR Cluj: 7 transferuri în iarnă! Au fost anunțați primii jucători care pleacă 6 Superliga • IERARHIE Lângă Mbappe, Haaland și Kane » Un român e în TOP 100 cei mai buni fotbaliști din lume la finalizare Handbal • CAMPIONATUL MONDIAL 60 de minute pentru locul 10 la Campionatul Mondial! VIDEO Becali și-a pierdut răbdarea: „Am fost idiot. Dar să nu mai credeți că mă păcăliți cu ciorbe reîncălzite” 1 Libertatea Furie la Viena, după anunțul că România și Bulgaria ar putea intra în „Air... Cine sunt noii jurați de la „Chefi la cuțite”.
U Cluj - Dinamo București, Live, în etapa a patra din 5 aug. 2023 — direct în poarta lui Dinamo. Min. 50: Țîră înscrie, însă golul este Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media ...
Dinamo București vs U Cluj în direct online 11/12/2023 acum 1 oră — Dinamo – ”U” Cluj, meci contând pentru etapa a 19-a din Superliga României, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, luni, ...
Ce trebuie să facă mijlocașul lui Marius Șumudică! VIDEO Becali se revoltă: „Vreau arbitraje străine! Mai trebuie doar ca Vassaras să aducă pe unul care s-o scoată din poartă” 2 Campionate • ITALIA E oficial. A doua revenire a lui Zlatan Ibrahimovic. Ce funcție va avea fostul golgheter suedez la AC Milan! Știri din sport pe TV Advertorial Kopic caută prima victorie cu Dinamo. ”U” Cluj e invincibilă în deplasare! Activează modul Betano la ultimele două meciuri din etapei a 19-a și joacă... Fă-ți un cadou supervaloros cu numai 50 lei: tricoul original al echipei... Dă-i share! foto MM, reacție după CFR - FCSB: „Credeam că am nevoie e psihiatru. M-am simțit ca la Bistrița prin 1993” 13 Stiri extrasport • MONDEN galerie foto Cora Schumacher, detalii despre scandalul din familie » Motivul pentru care fiul a renegat-o: „Sunt blocată peste tot” „Nu pot să-i trimăt un mâț de vreo șesă-șepte, kile”.
((pe net!)) Dinamo București vs U Cluj în direct 11 decembri U Cluj - Dinamo 1-1, etapa #4 din Superligă. Primul punct 5 aug. 2023 — direct”. Dincolo, la U Cluj, Toni Petrea a păstrat echipa care a dinamo bucuresti u cluj toni petrea ovidiu burca. Top Story. U Cluj - Dinamo 1-1, etapa #4 din Superligă. Primul punct 5 aug. 2023 — direct”. Dincolo, la U Cluj, Toni Petrea a păstrat echipa care a dinamo bucuresti u cluj toni petrea ovidiu burca. Top Story. acum 1 oră SHero Thailand SHero Thailand
Dinamo - U Cluj, ora 20:45, LIVE TEXT. Frate, frate, dar acum 5 ore — Dinamo București - Universitatea Cluj, ora 20:45, LIVE TEXT. ”Câinii Ce sfaturi le-a dat „câinilor” înainte de meciul direct. Duminica 10 ...
Dinamo București vs U Cluj în direct 11 decembrie 2023 Fotba acum 12 ore — Dinamo București vs U Cluj în direct 11 decembrie 2023 Fotbal acum 19 ore — 2023 — 2023 — Universitatea Cluj vs CFR Cluj în direct 2 ...
Dinamo Bucuresti | Bucharest https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-fc-universitatea-cluj/ Tarifele Dinamo București vs Oțelul Galați începe la ora 20:45 pe Stadionul Arcul de Triumf ...
Dinamo București vs Universitatea Cluj H2H - Rezultate fotbal Dinamo București x Universitatea Cluj H2H • 09.12.2023 ≡ fscore.ro.
Lupta pentru o... ObservatorNews Unde au fost cele două fete din Hunedoara înainte de a se sinucide „Austria este încă în stăpânirea lui Putin! ” Moscova a primit 2, 9 miliarde... Campionate • AZERBAIDJAN Mesajul lui Mutu înaintea derby-ului cu campioana Qarabag: „Vreau să fiu mai sus de locul al treilea” Superliga • CM HANDBAL FEMININ Veste proastă pentru Neagu, înainte de meciul cu Polonia! O altă jucătoare importantă e aptă de joc Nationala • ROMÂNIA România și-a stabilit primul amical înainte de EURO 2024 » Ce adversar a ales Iordănescu VIDEO Mourinho a cucerit din nou internetul! Bilețelul „de avarie” trimis lui Rui Patricio pentru a păstra egalul cu Fiorentina! Campionate • Barcelona - Girona galerie foto Barcelona a ajuns ținta glumelor » Cele mai tari meme după umilința cu Girona 3 PrimaSport Gabi Tamaş revine la fotbal! ”Am semnat” Replica Franței la ChatGPT: Startup-ul Mistral AI a strâns finanțare în...
Gemenii au regrete,... Cât ne costă de fapt inflația? Cifrele oficiale: pe un salariat îl costă... Handbal • CM feminin video+foto A spulberat România la CM de handbal feminin și se laudă că echipamentul revoluționar face diferența: „Crește explozivitatea cu 5%” Superliga • fcsb ANALIZĂ GSP Unde excelează și unde suferă noua perlă a lui Becali Varga, după CFR Cluj - FCSB: „Poate să țipe cât vrea domnul Becali, dar a fost fault. FCSB să nu mai facă atât scandal” Handbal • Polonia - România Cine transmite la TV Polonia - România, ultimul meci al „tricolorelor” la CM de handbal feminin „Am câștigat, dar ne-au furat! ” » Becali a intrat la TV după CFR - FCSB: „Gol valabil, am bătut 2-1! ” 19 Fă-ți cadou un bonus pe zi până după Anul Nou! Boala cronică de care suferă o campioană de la CSM București.
Unica S-a aflat! Cine ar fi noii jurați de la 'Chefi la cuțite'. Ei îi vor... Campionate • SPANIA Unde a ajuns un fost antrenor adus de Hagi la Viitorul! Pregătește o echipă națională fără victorie de un an și jumătate! Superliga • CFR Cluj - FCSB 1-1 „Nu poți juca doar 20 de minute” » Verdictul lui Florin Răducioiu după CFR Cluj - FCSB + Contrazis imediat Adrian Porumboiu, verdict în faza golului anulat de Colțescu în CFR Cluj - FCSB: „Decizia este una clară! ” 90 Tenis • MONDEN galerie foto Ana Ivanovic și ghicitorile pentru fani: „Unde mă aflu? ”, „Încotro călătoresc? ” Campionate • BULGARIA FOTO Derby nebun în Bulgaria » Gol marcat în minutul 90+18 și ultrași alergând jucătorii cu lopețile de zăpadă Viva Noua intervenție estetică pe care Gina Pistol și-a făcut-o de ziua ei de...
Dinamo Bucuresti vs Universitatea Cluj H2H 11 dec 2023 Head to Head stats predictionWe invite you to check Dinamo Bucuresti and Universitatea Cluj match statistict (Tab Stats->Match statistics), where you will find out who is the best scorer. Also you can check the statistics of possession, shots, corners, offsides, and many other applications. In tab Goals stats (tab Stats->Goals stats) check how many loses and scored goals per game, how many games won and lost to zero. You will find what results teams Dinamo Bucuresti and Universitatea Cluj usually end matches with divided into first and second half. Our site is not limited to only as this.
(PE NET!) Dinamo București vs Universitatea Cluj în direct l acum 42 de minute — (PE NET!) Dinamo București vs Universitatea Cluj în direct live 11/12/2023 acum 13 ore — Dinamo București FC Universitatea Cluj.
„Șepcile roșii” au fost gazde pe Stadionul „Gaz Metan” din Mediaș, având în vedere faptul că Cluj Arena găzduiește festivalul Untold. FINAL: U Cluj – Dinamo București 1-1 Min. 90+6: Final de meci la Mediaș! Min. 83: Schimbare la U Cluj: iese Bic, intră Calcan. Mută și Dinamo: iese Neluț Roșu, intră Bena. Min. 74: Schimbare la Dinamo: iese Moura, intră Amzăr. Min. 73: Schimbare la U Cluj: iese Stoica, intră Hofman. Min. 72: Ocazie uriașă pentru U Cluj! Popa trimite de la distanță, dar portarul lui Dinamo salvează eroic și trimite peste poartă. Min. 67: Dublă schimbare la Dinamo: ies Țîră și Iglesias, intră Abdallah și Gregorio. Min.
TV Mania Bucurie fără margini pentru Ecaterina Ladin. Actrița este însărcinată... Superliga • FARUL - PETROLUL 3-1 Panduru se ia de un jucător din Superligă: „Să te dai mare Totti... Suntem primii la caterincă, dar fotbal, mai puţin” Campionate • MANCHESTER CITY Guardiola e îngrijorat » Haaland, în pericol să rateze Campionatul Mondial al Cluburilor Handbal • POLONIA - ROMÂNIA de la 19:00 Polonia - România, la Campionatul Mondial de handbal feminin Campionate • BARCELONA - GIRONA 2-4 VIDEO Xavi, explicații după înfrângerea Barcelonei: „Asta a fost problema” Superliga • DINAMO - U CLUJ Ioan Ovidiu Sabău a fost o noapte antrenorul lui Dinamo! Cum s-a derulat un episod umilitor din cariera „Moțului” și cine s-a împotrivit mutării Antena 3 Horoscop 11-31 decembrie 2023, Cristina Demetrescu.
Observatornews Superliga • FCU Craiova „Centralul” acuzat de corupție de Adrian Mititelu Jr. arbitrează din nou un meci al FCU Craiova Superliga • CFR CLUJ - FCSB Ilie Dumitrescu a exclamat după CFR Cluj - FCSB: „Senzațional! Ne-a încântat! ” Franța - Norvegia, șocul fazei grupelor la CM de handbal, decis în ultimul minut » Urmează un „sfert” infernal pentru campioana en-titre Superliga • CFR Cluj - FCSB VIDEO+FOTO „Ieși în p*** mea! ” » Coman a cedat nervos după decizia controversată a lui Colțescu: arbitrul i-a anulat supergolul și a salvat-o pe CFR! 75 Charalambous, discurs înflăcărat: „Sunt atât de nervos! Noi am câștigat meciul. Dacă nu vorbesc, mă voi simți ca un prost” 11 Demisie șoc în politică.
Dinamo București vs U Cluj în direct 2022 11.12.2023 acum 48 de minute — Dinamo Bucuresti Universitatea Cluj-Napoca rezultate live (video transmisiune în direct) începe in data de 13 mai 2023 la ora 08:00 în Liga ...
Dinamo București vs U Cluj în direct 11/12/2023 Transmitere acum 13 ore — Dinamo București vs Universitatea Cluj în direct live 11 decembrie 2023 Transmitere live CFR Cluj - FCSB. 05:00. FOTBAL SHOW. 06:15.