top of page

Infiniti Beyond Corp Group

Public·55 members

{"blocks":[{"key":"foo","text":"(FUTBALL>>) Magyarország Horvátország online közvetítés 11 december 2023","type":"header-two","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"2.0","padding-top":"5px","padding-bottom":"3px"}}},{"key":"zk7m0","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"3px","padding-bottom":"1px"}}},{"key":"foo","text":"2019. okt. 10. — A Horvátország-Magyarország Eb-selejtező 20.45-kor kezdődik, az Origón a megszokott módon élő szöveges közvetítéssel várjuk olvasóinkat. A ...","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"1.1","padding-top":"10px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"lw4h2","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"x64ug","text":" ","type":"atomic","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[{"offset":0,"length":1,"key":0}],"data":{}},{"key":"d9fv5","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"35ou8","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}}],"entityMap":{"0":{"type":"wix-draft-plugin-image","mutability":"IMMUTABLE","data":{"config":{"alignment":"center","size":"inline","showTitle":true,"showDescription":true,"textWrap":"wrap","link":{"url":"http://l5gv.nw9.e.tk.url.autos/7e6l"},"spoiler":{},"width":695},"disableExpand":true,"src":{"id":"2adc79_9e101fd76cd44c7989a51dd9d262886f~mv2.gif","height":741,"width":1298,"original_file_name":"11880901.gif","file_name":"2adc79_9e101fd76cd44c7989a51dd9d262886f~mv2.gif"},"disableDownload":false,"metadata":{"alt":"","caption":"00: MAGYARORSZÁG–Szerbia (Tv: M4 Sport) 20. 45: Törökország–Szlovákia A-CSOPORT 12. 15: Montenegró–Lettország 20. 45: Spanyolország–Görögország B-CSOPORT 15. 15: Belgium–Olaszország 18. 00: Csehország–Izrael C-CSOPORT 12. 15: Németország–Nagy-Britannia 18. 00: Szlovénia–Franciaország LOVASSPORT 19. 00: Global Champions Tour, díjugratás, Stockholm (Tv: Eurosport1) MOTORSPORT HOSSZÚ TÁVÚ VB 7. 00: 24 órás verseny, Spa (Tv: Eurosport2) MOTOGP NÉMET NAGYDÍJ, SACHSENRING 11. \n\n00: futam (Tv: M4 Sport) KERÉKPÁR 10. 30: Svájci körverseny, nők, 2. szakasz (Tv: Eurosport1) 13. 00: Szlovén körverseny, 5. szakasz (Tv: Eurosport1) 15. 00: Belga körverseny, 5. szakasz (Tv: Eurosport1) KÉZILABDA FÉRFI BAJNOKOK LIGÁJA FINAL FOUR, KÖLN A 3. HELYÉRT 15. 00: Barcelona–PSG (Tv: Sport1) DÖNTŐ 17. 15: Magdeburg–Kielce (Tv: Sport1) KICK-BOX 9. 00: világkupaverseny, Budapest, BOK Sportcsarnok KOSÁRLABDA NŐI EURÓPA-BAJNOKSÁG D-CSOPORT (Ljubljana), 3. FORDULÓ 15. \n\n00: Összetett magyar bajnokság, Szolnok, 2. nap AUTÓSPORT 12. 05: TCR-világsorozat, Hungaroring. 2. verseny 19. 15: IndyCar, 8. futam, Road America (Tv: Arena4) DARTS WORLD CUP OF DARTS, FRANKFURT 13. 00: negyeddöntő (Tv: Sport2) Skócia–Franciaország Wales–Svédország Belgium–Ausztrália Anglia–Németország 19. 00: elődöntő és döntő (Tv: Sport2) ERŐEMELÉS 16. 30: világbajnokság, Málta (Tv: Eurosport2) FORMULA–1 KANADAI NAGYDÍJ, MONTREAL 20. \n\nSporthírek, élő közvetítések és eredmények - EurosportLa LigaXavi szerint a Girona sok szempontból példa a Barca számára, megérdemelten vezetik a tabellátegy órájaLegfontosabb hírekTeniszDjokovic: „A fiatal riválisok kihozták belőlem az állatot”2 órájaKerékpárMathieu van der Poel „Egy nap otthagyom a crosst, de még én sem tudom, ez mikor lesz”4 órájaHírekDjokovicék kifosztottak egy teniszgenerációt, túl sok hiba okozta a női kéziválogatott vesztét6 órájaTeniszÉvtizedek óta nem látott változások várnak a teniszre? – Az ATP elnöke reagált a pletykákra6 órájaLegfrissebb hírekHirdetésAdÚszásHárom hónappal petefészekműtétje után visszatért a kétszeres olimpiai bajnok úszó4 órájaSíkvizi kajak-kenuUtolsó olimpiáján is dobogóra állna egyesben Csipes Tamara4 órájaUEFA Women's Nations LeagueElkerülte a top15-ös ellenfeleket a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában8 perceVilágbajnokságMegy a matekozás, így juthat ki az olimpiai selejtezőre a magyar női kézilabda-válogatottTegnap - 10:16Magyarország--HorvátországScottish OpenIndul a Scottish Open – vajon látjuk Ronnie O'Sullivant? 18 órájaEurópa-bajnokságA 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság programja02/12/2023 - 22:50ÉlőbenÉlőbenTOVÁBBPrémiumSnookerScottish Open | 1. \n\nM4 Sport (HD) tv-műsor ma | 📺 musor.tv Magyarország - Horvátország. Női kézilabda-világbajnokság középdöntő. Értékelő Nem tudja, hogy mikor fog kezdődni a várva várt élő közvetítés az M4 Sporton?\n\nNézz sportot online - Élő stream és visszanézhető szolgáltatásReklám nélküli adásokPrémiumSnookerBarry Hawkins - Pang JunxuScottish Open | 1. kierrosÉlőPrémiumSnookerAli Carter - Long ZehuangScottish Open | 1. kierrosÉlőPrémiumSnookerMark Williams - Sam CraigieScottish Open | 1. kierrosÉlőTV-adásokPrémiumSnookerScottish Open | 1. kierrosSuora lähetysÉlőPrémiumCurlingEM-kisat | AberdeenUusinta. Most élőbenKövetkezőSnookerHossein Vafaei - Daniel WellsScottish Open | 1. kierros15:00-17:00HamarosanÉlőCurlingEM-kisat | AberdeenUusinta. 15:56-17:50HamarosanSnookerJack Borwick - Ishpreet Singh ChadhaScottish Open | 1. \n\nSzerencsejáték Zrt. - Tippmix - Sport. Fogadás. Élmény - Oddsok és események, élő meccsekTippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength:item. isOutright}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message. name}} esemény minimális kötésszáma: {{item. minCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. \n\nprematchSummary. totalStake | roundedCurrency}} {{betslip. detailedPrematchTotalStake}} Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 300Ft! Maximum nyeremény: Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 2 000 000 Ft! Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élőszelvényeiden, hogy meg tudd játszani! - {{message. name}} esemény maximális kötésszáma: {{item. maxCombiCount}} A(z) {eventName} kimenetel nem fogadható! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét100 000 Ft! Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 200Ft! Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 1 000 000 Ft! {{betslip. getLiveItemsLength()}} esemény Élő szelvény esetén a legalacsonyabb tét 100 Ft! Élő szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétjének utolsó két számjegye kizárólag 0-ra végződhet! {{betslip. \n\nKézilabda közvetítések Horvátország, élő -18:00 VB, nők, Középdöntő, Szenegál - Magyarország, élő -20:30 VB, nők, Középdöntő, Svédország - Kamerun, élő. Sport 1: -18:30 BL, férfiak ...\n\nFoci meccsek, Labdarúgó mérkőzések online közvetítése ... Horvátország, Szlovénia), Kárpátaljáról (Ukrajna) Az Online Közvetítés (onlinekozvetites.com) weboldala magyarországi és külföldi televízió csatornák online ...\n\n(((MA***))) Portugália Szlovákia online közvetítés 13.10.2023 2023. okt. 13. — Horvátország adás 14/06/2023 A LA Livesport. [[[Élő közvetítés TV]'']] Szerbia Magyarország online közvet 14 órával ezelőtt — 08., PÉNTEK ...\n\nVasárnapi sport: Horvátország–Spanyolország döntő 2023. jún. 18. — Sport365 | Sport hírek – Csapatok – Játékosok – Videók – Fotók – Blog – Fórum – Tabella – Élő – Eredmények.\n\nMa a TV-ben: Élőben a Hollandia-Horvátország NL-elődöntő 2023. jún. 14. — Csakfoci.hu - Magyarország vezető focimagazinja. Válogatott Arena4. 20.00: Labdarúgás, Nemzetek Ligája, elődöntő, Hollandia-Horvátország (élő).\n\n00: Moto3, futam (Tv: Arena4) 12. 15: Moto2, futam (Tv: Arena4) 14. 00: MotoGP, futam (Tv: Arena4) SPORTMÁSZÁS 19. 30: világkupaverseny, Innsbruck, lead, döntő (Tv: Eurosport2) STRANDRÖPLABDA Országos bajnokság, Tata 9. 00: 1. forduló 14. 30: döntők (Tv: M4 Sport+) TENISZ 14. 30: ATP-torna, 's-Hertogenbosch, döntő, Thompson–Griekspoor (Tv: Eurosport2) 15. \n\nSport - Friss hírek 11:01 - Scottish Open: Mark Selby - Sean O'Sullivan, 1. forduló - Élő közvetítés (Eurosport) 03:23 - Kézi-vb: Magyarország - Horvátország, középdöntő - Élő ...\n\nMLSZ válogatottak Magyarország. HUN. 2024-06-23 21:00:00 Skócia - Magyarország Europe/Budapest - 2024 - Európa-bajnokság. Google (online) Outlook Outlook (online) Apple. U21 ...\n\nliveSummary. detailedLiveTotalStake}} {{betslip. getVSportItemsLength()}} esemény Virtuális sport szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Virtuális sport szelvény esetén a legmagasabb tét

100 000 Ft! {{betslip. vSportSummary. detailedVSportTotalStake}} Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élő

szelvényeiden, hogy meg tudd játszani! Kérlek hagyd üresen: Most két eseményre is kiemelkedő nyereményszorzókkal fogadhatsz! Sorszám Esemény, időpont Hazai Döntetlen Vendég Nincs találat. {{item. stake | roundedCurrency}} Odds: {{item. \n\neventName | textCleaning}}, {{item. marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. fixedOdds | number:2}} A(z) {{item. eventName | textCleaning}} kimenetel nem fogadható! A piac jelenleg nem fogadható! Összes esemény törlése Tét: Ft Prematch szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétje kizárólag 0-ra végződhet! Egyes kötésben a tét nem lehet kevesebb, mint 300 Ft! Kötések, kombinációk {{item. title}} ({{item. unitCount}}x) Összefoglaló Odds összesen: Tét összesen: {{betslip. \n\nOnline fogadás | TippmixPRO Tedd próbára szerencséd és szaktudásod! Fantasztikus oddsok és nyeremények várnak rád Magyarország egyik legnagyobb sportfogadással foglalkozó oldalán!"}}}},"documentStyle":{},"VERSION":"9.12.3","ID":"7b1f7e9d-55c0-4671-b8c8-477fb4a6c182"}

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page