top of page

Infiniti Beyond Corp Group

Public·45 members
Christ Tresor Kouadio
Christ Tresor Kouadio

Limbajul Trupului In Dragoste Allan Pease Pdf 73


Limbajul trupului in dragoste - Allan Pease, Barbara Pease
Cum poti sa citesti gandurile si sentimentele partenerului tau din gesturile lui? Cum poti sa iti imbunatatesti comunicarea nonverbala cu persoana iubita? Cum poti sa iti cresti sansele de a gasi un partener compatibil? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care raspunde cartea Limbajul trupului in dragoste, scrisa de Allan Pease si Barbara Pease, doi experti recunoscuti la nivel international in domeniul limbajului trupului si al relatiilor interumane.
limbajul trupului in dragoste allan pease pdf 73Cartea este o lectura captivanta si utila pentru oricine vrea sa inteleaga mai bine comportamentul si psihologia sexelor in contextul amoros. Autorii prezinta o serie de studii stiintifice, exemple reale si sfaturi practice despre cum sa interpretezi si sa folosesti limbajul trupului pentru a-ti imbogati viata afectiva. De la semnalele flirtului si ale atractiei, pana la gesturile care tradeaza minciuna, infidelitatea sau lipsa de interes, cartea te invata sa descifrezi mesajele nonverbale pe care le transmiti si le primesti in dragoste.


Cartea Limbajul trupului in dragoste este disponibila in format PDF pe site-ul [Libris.ro], unde poti sa o descarci gratuit. Cartea are 112 pagini si se incadreaza in categoria Psihologie Practica. Daca vrei sa afli mai multe despre cartea si autorii ei, poti citi un rezumat al cartii pe site-ul [Booknation.ro], unde poti gasi si recenzii ale altor cititori. De asemenea, poti vizualiza cateva pagini din cartea in format PDF pe site-ul [Academia.edu], unde poti gasi si alte lucrari ale lui Allan Pease si Barbara Pease.


Daca esti interesat de subiectul limbajului trupului in dragoste, iti recomandam sa citesti si alte carti scrise de Allan Pease si Barbara Pease, cum ar fi: De ce barbatii au nevoie de sex, iar femeile de dragoste, De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda, Limbajul trupului in mediul de afaceri sau Manualul limbajului trupului. Toate aceste carti sunt disponibile pe site-urile mentionate mai sus, unde poti gasi si alte informatii utile despre autorii lor.


Speram ca acest articol ti-a fost de folos si ca te-a ajutat sa afli mai multe despre cartea Limbajul trupului in dragoste si despre importanta limbajului trupului in relatiile tale. Te invitam sa ne lasi un comentariu cu parerea ta despre cartea sau despre articol si sa ne spui daca ai aplicat vreun sfat din cartea in viata ta reala. Iti multumim pentru atentia acordata si iti dorim mult succes in dragoste!
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page